LID WORDEN

Lid worden van onze club

Elke dinsdagavond kun je kennis maken met de club en het badmintonspel. De avond begint om 19.30 uur in sporthal De Rijnstraat in Den Bosch. Heb je belangstelling stuur dan een mailtje naar hertogstad@live.nl. Je krijgt dan heel snel een reactie van Lisanne (secretaris).

Neem wel sportkleding, sportschoenen en een racket mee, dan zorgen wij voor de shuttles! Geen eigen racket? Geen probleem. Meestal heeft de trainer er wel even een te leen.

Je mag aan 3 gratis proeflessen deelnemen meespelen om te kijken of het iets voor jou is.

Enthousiast geworden? Dan kun je je heel makkelijk inschrijven door het invullen van een inschrijfformulier.

Vraag hiernaar tijdens de trainingsavond of mail naar hertogstad@live.nl

Voor €10,- per maand ben je lid inclusief training!

Voor meer informatie of een afspraak voor een kennismaking kun je bellen naar 06-18228357

of mail naar hertogstad@live.nl